Ny lägenhet

May 14, 2014

Jag och min rumskompis Sandra har flyttat till en ny lägenhet och vi har tillbringat flera dagar med att hålla på och göra lägenheten fin och det är faktiskt väldigt mysigt. Sedan är det ju också så att jag och Sandra bryr oss om olika saker när det gäller vad som ska fixas och inte. Jag tyckte det viktigaste var tavlor och gardiner och sådant medan hon gärna ville byta ut eluttag och lister och sådant i lägenheten. Jag tror att det är väldigt bra att vi bryr oss om olika saker för att då blir ju helheten mycket bättre tror jag. Sandra hittade några bra eluttag från Renova och jag tror verkligen att de kommer att fungera hur bra som helst. Det är faktiskt riktigt kul att vi gillar att fixa olika saker, det kommer nog att bli väldigt kul att bo tillsammans med henne.

Leave a Reply